Om pralerier


Mit navn er Mie, jeg er vokset op på landet, men bor nu på Frederiksberg med min mand Jesper og vores 2 børn Ida (fra 2009) og Eva (fra 2011). Professionelt beskæftiger jeg mig med kommunikation. Uprofessionelt er jeg en lille håndgerningsnørd, der syr, hækler, strikker, klipper, laver perler osv. i den duer.

Min blogs navn er pralerier, fordi den handler om (noget af) alt det jeg selv synes er skønt i mit liv og som jeg gerne vil prale af. I lang tid havde min blog også undertitlen "en blog med hang til candyfloss", hvilket i høj grad stadig gør sig gældende. Selvom bloggen også er et indblik i et helt almindeligt hverdagsliv i vores småbørnsfamilieliv, ser jeg ingen grund til at dvæle ved det hårde og det sure. Vi ved alle, at det findes, men det er da sjovere at holde fokus på alt det andet. Og det er præcis, hvad jeg ønsker med min blog.


Jeg står bag alle ord og gerninger her på bloggen. Jeg tager selv alle mine billeder (medmindre andet er oplyst), som du er velkommen til at låne af, hvis blot du linker tilbage til oprindelsesstedet.

Alle tips og opskrifter som jeg deler i mine tutorials og generelt på bloggen står helt til fri afbenyttelse uden restriktioner. Hvis du har brugt en af mine opskrifter, vil jeg elske at få links til at se de færdige resultater, men det er selvfølgelig ikke et krav. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...